Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ázsia 2

2009.07.08

 Térkép

 

Kép

 mi "birodalmunkat" 3 részre oszthatjuk. A főbázis terül el középen, minden támadásnak kitéve, ám mégis ezt a legkönyebb megvédeni is. Innen küldjük a kamionokat is, kereskedni, de javaslom, hogy előbb tisztítsuk meg az út melletti erdőt. Pláne É felé.

 A Japánok(türkizkék) védik D-en a kaput, így arrafele, csak pár emberünknek kell védenie a várost, mivel elég közel van hozzánk ahoz, hogy ők is védekezzenek.

Oroszorország(piros) felől se kell sok támadásra számítani.

A gazdasági város, K-en van ezt nehezebb megvédeni, de muszáj lesz, mert enélkül, kereskedelem sincsen. Próbáljuk mindenhonnan védeni, mert a lázadók ezt örömmel elpusztítják. A városlakókat azonnal osszuk be rizst termelni, majd számitsunk K-ről jó sok ellenségre. Innen érkeznek a legtöbben. Figyeljünk a levegőre is! Sokszor megbánjuk ha nem

A 3. város,  azért jó, mert csak 2 helyről támadható. Egy ösvény van, Dk-ről és közvetlen a tornyokkal szemben a térkép  széle. Ezt hívhatjuk tudományos résznek az egyetemek miatt. Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, ez a rész elöbb-utobb elbukik, ha nem vigyázunk. A térképnen is alig látszik olyan kicsi, de ha nagyon meg akarjuk tartani a kibergyárba képezzünk pár robotot ide.(2-3 elég is)

 

 

Kereskedelem

Élelem->Katona->Vas, Arany-> Űrprogram

Mivel a városaidba érkező katonákat megtámadhatja a halál, ezért tanácsos a következő ábrát tanulmányozni

 Érdemes mindig tartani itt embereket, hogy belásd az utat! É-ira figyelj leginkább, de ne hanyagold el a többit.

Kép

A KÉK pont a lázadókat jelenti, itt érdemes mindig résen lenni, hiába sikerült 1-szer.

A narancssárga vonak a katonák haladásia városaidba, a zöld pedig az, hogy mire figyelj amikor viszed őket az Oroszokhoz(piros)

Azt hiszem érhető,  hogyha beviszünk egy kamiont a magtárba, érdemes a katonáknak készen állnia egy kis védelemre. Ha ez nem tetszik, akkor el is kisérheted őket végig az úton pár embereddel, de az nem biztosan védi meg őket, és nem tudsz figyelni másra!

Vigyük, be Japánba az 5. kamiont is...(folytatás: A fénysebbeség kutatás)

Tipp a győzelemhez

 

 

 

 

Használd ki hogy az Űrprogramhoz csak vas kell, hisz így az Oroszoktól kapott aranyat és a élelmet keverve, egy elég erős egységet létrehozhatsz a kibergyárban

A lázadók a játék elején csak 7 fajta egységgel fognak megtámadni(Howitzer ágyú, tüzérség, géppuska, tengerészgyalogos, atomkori tank, és a két helikopter), késöbb robotok is lesznek, de addig a fenti pontban említett robot, valamint skywatcher és tank, kitűnő ezek mindegyike ellen. (A késöbbiek miatt viszont ne erre költsd minden pénzed és ne is csinálj sokat egy fajtából)

Érdemes az érkező katonákból védekezésre is szánni nem mindegyiket "beváltani" nem árulom el a középjátékot(izguljatok egy kicsit), de majd akkor is elküldheted őket egy pár kivitélével.

Próbáljunk meg minnél több egységet kérni Taiwan-tól. Ha azt mondja, hogy nincs felesleges csapatunk, akkor pár perc múlva kereskedj. (Lesz amikor ez a mondat nem csak jelenleg lesz igaz, de akkor már nem fog kelleni olyan katona!

A Fénysebesség kutatás

(ha magad akarod látni a sztorit, juss el idáig nézz meg és gyere vissza)

Hallgassunk a Japánokra, építsük meg a központot. Kb. Ilyenkor történik a lázadás, úgyhogy a Taiwan-tól kapott katonákkat sűrgősen vigyük az Orosz erődbe. Ha marad akkor tartsd meg őket. Old meg a próblémát, általában tankból lesz több mint 10, illetve robot és skywatcher-ből is van rá esély. Őrszemből természetesen több van, de ezt mindenki látta a játék elején.

A központot,  a legvédettebb városodban helyzed el, javaslom a főbázist, de ne építsd meg addig ameddig a lakosaid lázadásának véget nem vetettél. Gyűjts köré sereget, itt ismét a robotokat javaslom és légvédelmi egységeket, ha aranyból van több, akkor gyalogost, ha vasból akkor skywachert. Akik nem akarják, hogy megsérüljön központjuk, azoknak javaslok pár ötletet.

Kép

Ez talán a leg egyszerűbb, elöbb vedd körbe fallal BELÜLRŐL 1-2 városlakóval majd építsd meg a központot, már csak egy pár légvédelmi egység, és már jól megvan védve.

Van egy fokkal kreatívabb megoldás is 

Kép

 

 

Ennek a verziónak, ugyan 3-4 egységgel több fal kel, de szabad bejárást, hagysz a kutatóközponthoz, és az ellenség nem valószinű, hogy betör ide, csak akkor ha legyőzte mindenedet, akkor meg a másik váriáció sem kellemesebb.

Problémát okozhaz még a kő. Ha kőre van szükségünk a védelemhez, akkor meglepően egyszerű helyzetben vagyunk. Több ősi templomunk is van, csak egy Delete gomb és már bányászhtunk is

Kép

 

 

Nos, ezután tényleg csak védekezni kell és várni. Aki unja a várakozást, menjen körbe a városa környékén párszor, és üsse meg a lázadókat, mert a tudósaid(legalábbis nekem) pont akkor fejezik, be a munkát.

Nézzük meg a videót és gratuláljunk magunkanak!

Remélem segítettem. Véleményket lenn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.